Vizil proteze

Jeste li umorni od tradicionalnih proteza koje su neugodne, upadljive i otežavaju vam svakodnevne aktivnosti? Vizil proteze su inovativno i moderno rešenje koje vam omogućava da povratite svoj osmeh i samopouzdanje na diskretan i udoban način.

Kako Vizil proteze funkcionišu?

Vizil proteze su transparentne, prilagođene proteze koje se izrađuju od visokokvalitetnog materijala koji je gotovo neprimetan prilikom nošenja. One se izrađuju posebnom tehnologijom koja omogućava postepeno pomjeranje zuba u željeni položaj, bez potrebe za žicama, bravicama ili drugim neudobnim delovima.

Vizil proteze se koriste za ispravljanje različitih ortodontskih problema, uključujući krive zube, razmake između zuba, prekrivanje zuba ili ispravljanje problema sa zagrižajem.

Prednosti Vizil proteza

Kada odaberete Vizil proteze, možete uživati u brojnim prednostima:

  1. Diskretnost: Vizil proteze su transparentne, što znači da su gotovo neprimetne prilikom nošenja, što vam omogućava da se osjećate samopouzdano tokom celokupnog tretmana.
  2. Udobnost: Vizil proteze su izrađene od mekanih, fleksibilnih materijala koji se ne iritiraju desni ili obraze, što znači da su udobne za nošenje tokom celog dana.
  3. Jednostavnost upotrebe: Vizil proteze su jednostavne za korišćenje, jer se mogu lako skinuti prilikom jela, pranja zuba ili za posebne prilike.
  4. Brzi rezultati: Vizil proteze mogu pružiti brze rezultate u ispravljanju ortodontskih problema, uz redovno nošenje i praćenje uputa stomatologa.

Kako vam mi možemo pomoći?

Naša stomatološka ordinacija Dental Čigota je specijalizirana za pružanje usluga Vizil proteza, sa iskusnim i obučenim stomatolozima koji će pažljivo osluškivati vaše potrebe i pružiti vam najbolje moguće rešenje za vaš ortodontski problem.

Vizil proteze - providne proteze

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili besplatnu konsultaciju i napravili plan tretmana koji će vam pomoći da povratite svoj osmeh i samopouzdanje uz pomoć Vizil proteza.

Dental Čigota

Briga o zubima je naša misija i vizija. Želimo da pružimo našim pacijentima maksimum u datom trenutku.

Naša odlikovanja
Društvene mreže

Zapratite Dental Čigota na društvenim mrežama kako bi bili u toku sa najnovijim trendovima iz Stomatologije.

Copyright 2022 by Dental Čigota. All rights reserved. Izrada sajta by NetVision


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dentalci/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dentalci/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107