Fasete ili porcelanski viniri

Dragi pacijenti,

Da li sanjate o besprekornom osmehu koji će vam doneti samopouzdanje i lep izgled? Fasete i porcelanski viniri su inovativna rešenja u estetskoj stomatologiji koja vam mogu pomoći da ostvarite svoje snove o savršenom osmehu.

Naša stomatološka ordinacija Dental Čigota na Zlatiboru, nudi vam vrhunsku uslugu u vezi sa fasetama i porcelanskim vinirima.

Saznajte više o ovim procedurama i kako vam mogu pomoći da postignete osmeh o kojem ste oduvek maštali.

Šta su fasete i porcelanski viniri?

Fasete i porcelanski viniri su tanki, prilagođeni kompozitni materijali ili keramičke ljuspice koje se trajno postavljaju na prednju površinu zuba. Ove estetske nadogradnje se koriste za prekrivanje nedostataka zuba kao što su oštećenja, diskoloracije, nepravilnosti u obliku i veličini zuba, te nejednaki razmaci između zuba.

Fasete i porcelanski viniri su dizajnirani tako da se slažu sa bojom, oblikom i veličinom vaših prirodnih zuba, pružajući vam prirodan izgled osmeha.

Kako se postavljaju fasete i porcelanski viniri?

Procedura postavljanja fasete i porcelanskih vinira sastoji se iz nekoliko koraka:

  1. Konsultacija i planiranje: Na početku, naši stručnjaci za estetsku stomatologiju će vas detaljno pregledati i saslušati vaše želje i očekivanja u vezi sa izgledom vašeg osmeha. Na osnovu toga, zajedno ćemo planirati individualno prilagođen tretman.
  2. Priprema zuba: Da bi se fasete i porcelanski viniri pravilno postavili, zubi se moraju pripremiti. Ovo uključuje uklanjanje tankog sloja zubne gleđi kako bi se stvorio prostor za fasete i vinire, kao i oblikovanje zuba kako bi se postigla optimalna forma i veličina.
  3. Postavljanje faseta i porcelanskih vinira: Nakon što se fasete i porcelanski viniri izrade u laboratoriji, sledi njihovo postavljanje. Naši stručnjaci će pažljivo postaviti fasete i vinire na prednju površinu vaših zuba, koristeći visokokvalitetne adhezive koji osiguravaju trajno prianjanje.

Prednosti faseti i porcelanskih vinira

Fasete i porcelanski viniri imaju mnoge prednosti, uključujući:

  1. Estetska poboljšanja: Fasete i porcelanski viniri vam omogućavaju da postignete besprekoran osmeh, prekrivajući nedostatke i nepravilnosti vaših zuba.
  2. Prirodan izgled: Materijali koji se koriste za izradu faseti i porcelanskih vinira su vrlo slični prirodnoj zubnoj gleđi, što rezultira prirodnim izgledom osmeha.
  3. Minimalna invazivnost: Procedura postavljanja faseti i porcelanskih vinira je minimalno invazivna u poređenju sa drugim estetskim stomatološkim procedurama, jer zahteva minimalno uklanjanje zubne gleđi.
  4. Dugotrajnost: Fasete i porcelanski viniri su izuzetno izdržljivi i dugotrajni, pružajući vam dugotrajno poboljšanje izgleda vašeg osmeha.
Kompozitne fasete
Kompozitne fasete sa gingivektomijom tj hiruskim oblikovanjem desni

Kako se možete obratiti našoj stomatološkoj ordinaciji?

Stomatološka ordinacija Dental Čigota Zlatibor lider je u pružanju vrhunskih usluga estetske stomatologije, uključujući postavljanje faseti i porcelanskih vinira. Naši stručnjaci će pažljivo saslušati vaše želje i očekivanja, pružiti vam individualno prilagođen plan tretmana i osigurati da ostvarite osmeh o kojem ste oduvek maštali.

Kontaktirajte nas danas 064 254 9704 mr.sci.dr. Bojana Vučetić Simić i zakažite konsultaciju kako bismo vam pomogli da ostvarite osmeh iz snova!

Dental Čigota

Briga o zubima je naša misija i vizija. Želimo da pružimo našim pacijentima maksimum u datom trenutku.

Naša odlikovanja
Društvene mreže

Zapratite Dental Čigota na društvenim mrežama kako bi bili u toku sa najnovijim trendovima iz Stomatologije.

Copyright 2022 by Dental Čigota. All rights reserved. Izrada sajta by NetVision


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dentalci/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dentalci/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107