Mi bi voleli
da vidimo Vaš osmeh

Dental Čigota je centar za savremenu i estetsku stomatologiju, implantologiju i dentalni turizam kojim je proširena lepeza zdravstvenih usluga koje pruža Specijalna bolnica “Čigota” na Zlatiboru.

Mr sci dr Bojana Vučetić Simić navodi da je privatna stomatološka ordinacija  sada nova usluga u okviru brenda “Čigote” i da je rezultat zajedničke saradnje sa predstavnicima ove zdravstvene ustanove.

– Ovde nudimo rešenja iz oblasti konzervativne i estetske stomatologije, protetike, oralne hirurgije i parodontologije, implantologije, estetike lica i preventivne i dečje stomatologije. Generalno bavimo se osmehom, ali i rešavanjem problematike vezane za oboljenja.Ovo je spoj lepog i korisnog i na taj način kompletirana je usluga za pacijente, ističe dr Simić.

Zadovoljnih klijenata
Uspeh sa implantima
Preporuke pacijenata
Zadovoljnih inostranih pacijenata

Rezervišite Vaš termin
Dental Čigota

Krakteristično za Dental Čigotu je pristup pacijentima na drugačiji način, a cilj je da se prvenstveno objasni ceo koncept lečenja i održavanja zdravlja usta i zuba.

– Radimo i sa najmlađima na preventivi i kod nas uvek mogu dobiti besplatne savete, ali i edukaciju. Za najmlađu populaciju uvek postoje slobodni termini koje je potrebno zakazati bez obzira na vrstu usluge, dodaje naša sagovornica.

Akcenat je na ugodnom osećaju pacijenta kada uđe u stomatološku ordinaciju, a ne da im ona uliva strah, bilo da su u pitanju mlađi ili stariji pacijenti. Sve se radi pod anestezijom sa najnovijim materijalima koji su ekološki i zdravi.

  mr sci dr Bojana Vučetić Simić
  Dental Čigota

  Briga o zubima je naša misija i vizija. Želimo da pružimo našim pacijentima maksimum u datom trenutku.

  Naša odlikovanja
  Društvene mreže

  Zapratite Dental Čigota na društvenim mrežama kako bi bili u toku sa najnovijim trendovima iz Stomatologije.

  Copyright 2022 by Dental Čigota. All rights reserved. Izrada sajta by NetVision